Aerobik je vrsta treninga koja kombinira ritmičke aerobne vježbe s istezanjem i vježbama snage. Cilj programa je povećati snagu, elastičnost i kardiovaskularni kapacitet organizma. Ako spadate u populaciju koja redovito trenira najmanje 3 do 4 puta tjedno, bilo Aerobic, Judo, Atletiku ili ste jednostavno u sustavu treninga bilo kojeg drugog individualnog ili momčadskog sporta, tada je upravo ovaj program idealan za Vaše tijelo. 

Trening se provodi PONEDJELJKOM, SRIJEDOM i PETKOM od 19:10 do 19:55 sati. Prethodno treningu polaznici su pozvani na "Ćakulu sa Sarom" od 19:00 do 19:10 sati. Sama "Ćakula sa Sarom" predstavlja vrijeme razgovora i pripreme za trening neposredno prije njegovog početka.

Jedan (veći) dio programa će se provoditi uživo, a drugi (manji) dio programa će se provoditi na način da će trenerica Sara putem aplikacije polaznicima programa zadavati unaprijed snimljene zadatke, koji su dio unaprijed osmišljenog plana i programa treninga.

Upute za registraciju korisnika (preuzmi)

Prijavi se!


Funkcionalne vježbe snage, izdržljivosti i oblikovanja tijela. Trening se satoji od aerabnog i anaerobnog dijela. Naglasak je na vježbe za noge, leđa i trup. Kombinacijom ovih vježbi zagarantiran je dobar izgled tijela i lakše obavljanje svih dnevnih izazova. 

Treninzi se provode live (uživo) uz vođenje instruktorice. 

Termini treninga: PON, SRI, PET od 19.00 do 20.00

Upute za registraciju korisnika (preuzmi)

Prijavi se!


Medicinska gimnastika je vrsta treninga koja podrazumijeva skup fizičkih vježbi doziranih prema intenzitetu, vrsti i trajanju. Osnovni cilj treninga je očuvanje zdravlja lokomotornog sustava. Ako spadate u populaciju koja prakticira Medicinsku gimnastiku ili Pilates program najmanje 2 do 3 puta tjedno ili ste jednostavno odlučni u namjeri da poboljšate fleksibilnost, koordinaciju ili zdravstveni status generalno, tada je upravo ovaj program idealan za Vaše tijelo.

Trening se provodi PONEDJELJKOM, SRIJEDOM i PETKOM od 17:10 do 17:55 sati. Prethodno treningu polaznici su pozvani na "Ćakulu sa Sarom" od 17:00 do 17:10 sati. 

Jedan dio programa će se provoditi uživo, dok će se drugi dio programa provoditi na način da će trenerica Sara putem aplikacije polaznicima programa zadavati unaprijed snimljene zadatke, koji su dio zadanog plana i programa treninga.

Upute za registraciju korisnika (preuzmi)

Prijavi se!